M e s u d H a r a y

Mesud Haray-In Özel Websitesi

M e s u d H a r a y

Mesud Haray-In Özel Websitesi

بیز وطنیمیزه بورجلویوک و طنداشلاریمیز کیمسه یه بورجلو دئییل لر.

Yoldaslar, insani sevindirer,incider ve kederlendirler.
olsun ki bu qarmaqatisiq zamanda, bu qara yaxmalar bazarinda, yoldas - yoldashi yoxlasin.
yoldashim, lider kim olur olsun ama loder olmasin ve kimseni ayaqlamaqla, ezib dagirtmaqla soz zoruna girmesin mence. her sheherimizde iki neferlik cemiyyetinde liderchi fikirdashimiz var. guney azerbaycanimizin sheherlerinin sayini ikiye charpasan bele, onda liderchilerimizin sayi ele geler. bu olay kimseni sevindirmez, derdimiz artir yoldash!, milletimiz bizim oz - ozumize fikirleshdiklerimizdn, dogru yolu sechmeye bashlayib. bu bizim bir - birimizin canina qenim oldugumuzdandir.
menim fikirime chehreganli canablari, obali bey ve bashqa fikirdashlarimizin, milletimizin taliyi ugrunda chalishdigi deyerlendirilmelidir. hal bu ki ne qeder neqd olmagi ne qeder yaxshi bildikleri her kesde ferqlidir. ama atalarimiz demishken" vaxti oldun deyirmanchi chagir gelsin den koroglu" " eldarliq dindarliqdan chrtindir".
her kes gucune sokenerek bu agir yolda geleceyimiz ichin atdimlamalidir. biri malila, biri sozule ve biri canila.

fikirdashlarimizin her hansi bir atdim milli menafererimiz ichin atdim atir demek butun azerbaycanimiz onun qullugunda olmali ve bu en boyuk yalnishligimiz.biz vetenimize borcluyuk ve vetendashlarimiz bizim hech kimsemize borclu deyiller.

نظرات 1 + ارسال نظر
[ بدون نام ] 22 دی 1385 ساعت 16:57

دلم را به دریا زدم...ماهی های قرمز گم شدند...

در اغاز راهی دشوار،منتظر حضورتان هستم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد